ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ Ν ΙΩΝΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. SMART ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟ1 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ | 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Sprechen deutsch?

μαθηματα γερμανικων

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ Ν ΙΩΝΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.
ΕΞΥΠΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΝΟ1 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ 

 

ξενες γλωσσες παιδια

Γερμανικά για παιδιά

Τα μαθήματα γερμανικών για παιδιά οδηγούν
στην κατάκτηση συγκεκριμένων ακαδημαϊκών στόχων
σε θεματικές ενότητες του CEFR.

γαλλικα για ενηλικες

Γερμανικά για ενήλικες

Σε 3 – 8 μήνες σε οδηγούμε
εγγυημένα στα επίπεδα Β1 – Β2 – C2
εξεταστικών φορέων αναγνωρισμένων από το ΑΣΕΠ

Think Smart.... Learn Smart!

Αλλάζουμε τον τρόπο που μαθαίνεις!

Τα μαθήματα Γερμανικών γίνονται Παιχνίδι!! Τα τεστ γίνονται με τη μορφή παιχνιδιού, ενσωματώνοντας τα πιο εξελιγμένα συνεργατικά εργαλεία Web 2.0, που συνιστούν το σχολείο του μέλλοντος

Στα SmartSchools μαθαίνεις:

Εγγυημένα

Εξασφαλίζουμε την επιτυχία σου!
Γραπτή εγγύηση απόκτησης διπλώματος!

Οικονομικά

Δωρεάν εγγραφή, φιλικές τιμές για όλους και ειδικές προσφορές για οικογένειες, φοιτητές, άνεργους

Γρήγορα

Ενήλικες: Β2 – C2 σε 8-12 μήνες
Παιδιά: Κερδίζουν ένα χρόνο!

Υπεροχή SmartSchools

Τα SmartSchools υπερέχουν, εξασφαλίζοντας την επίτευξη των μαθησιακών στόχων με 6 σημεία!

Smart Μέθοδος

Η μαθησιακή διαδικασία γίνεται με τη μορφή παιχνιδιού, ενσωματώνοντας τα πιο εξελιγμένα συνεργατικά εργαλεία Web 2

Smart Καθηγητές

Καθηγητές native speekers υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου με συνεχή αξιολόγηση και επιμόρφωση στα προηγμένα εκπαιδευτικά μοντέλα

Smart Τμήματα

Τμήματα αυστηρά ολιγομελή
(4-9 ατόμων)
ηλικιακής και
μαθησιακής ομοιογένειας

Smart Syllabus

Οργανωμένη ύλη με εγγυημένη διεκπεραίωση χρονοδιαγράμματος

Smart Αξιολόγηση

Δικτυακή παρακολούθηση εκπαιδευτικής πορείας μαθητή με ταυτόχρονη συγκριτική αξιολόγηση τμήματος και από τους γονείς

Smart Support

Δωρεάν μόνιμη ενισχυτική διδασκαλία και προηγμένα εκπαιδευτικά μέσα (διαδραστικοί πίνακες, tablet voting, moodle games, glossaries, wikis, projects)

Θέλω να μάθω Γερμανικά τώρα!

LingoInfo

Η Γερμανική γλώσσα είναι μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης η πρώτη μητρική γλώσσα, αποτελώντας γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. Ο ηγεμονικός ρόλος της Γερμανίας στην Ε.Ε., καθιστά τη Γερμανική Γλώσσα τη βασικότερη ξένη γλώσσα στις περισσότερες χώρες της Κεντρικής και της Βόρειας Ευρώπης.

Η Γερμανική είναι επίσημη γλώσσα στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Λιχτενστάϊν, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανόφωνη Κοινότητα του Βελγίου, το Νότιο Τυρόλο (Ιταλία), τη Σιλεσία (Πολωνία) και το Βατικανό (Ελβετική Φρουρά). Είναι μειονοτική γλώσσα στην Τσεχία (Βοημία και Μοραβία), την Ουγγαρία, τη Δανία (Βόρειο Σλέσβιχ), τη Γαλλία (Αλσατία και Λοραίνη), τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σλοβακία, τη Μολδαβία, τη Σλοβενία.

Ήξερες ότι;

Η γερμανική γλώσσα ανήκει στην οικογένεια των δυτικών ευρωπαϊκών γλωσσών (όπου συμπεριλαμβάνει και τα αγγλικά).

Τα Ουσιαστικά στα Γερμανικά γράφονται πάντα με Κεφαλαίο!

Τα φροντιστήρια για Γερμανικά Ζωγράφου Ίλιον, Καματερό, Πετρούπολη, Μεταμόρφωση ικανοποιούν όλους τους στόχους σου. Την επιτυχία σου εξασφαλίζει η πιο σύγχρονη μέθοδος εκμάθησης για την Γερμανική γλώσσα SmartLearn

 

Γιατί να μάθω τη Γερμανική Γλώσσα;

 • 1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

  Η γερμανική οικονομία είναι ο πυλώνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εδρεύει στη Φρανκφούρτη. Η Γερμανία είναι η χώρα με τις σημαντικότερες εξαγωγές στον κόσμο (αυτοκινητοβιομηχανία, χημικά προϊόντα, φαρμακοβιομηχανία, βαριά βιομηχανία). Είναι ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας. Στον τομέα του Τουρισμού, η Ελλάδα αποκομίζει σημαντικά οφέλη από την κίνηση των τουριστών.  Επιπλέον η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα σε όλες τις  μετρήσεις Τουριστικής Δαπάνης για πολυήμερες διακοπές κατά μέσο όρο 3 φορές το χρόνο.

  2. ΣΠΟΥΔΕΣ – ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

  Τα Γερμανικά Πανεπιστήμια θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο. Mετά τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία (με μικρή διαφορά από τη Μεγάλη Βρετανία) βρίσκεται παγκοσμίως στην τρίτη θέση, όσον αφορά τον αριθμό προσέλκυσης ξένων φοιτητών.
  Γνωρίζοντας τη Γερμανική γλώσσα μπορεί να κατανοήσει κανείς πλήθος βιβλίων στο πρωτότυπο καθώς, σύμφωνα με στοιχεία που παρατίθενται από τον οργανισμό DAAD, οι γλώσσες στις οποίες γράφονται τα περισσότερα βιβλία παγκοσμίως είναι η Αγγλική, η Κινεζική και η Γερμανική.

  3. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  Με τα γερμανικά αποκτά κανείς πρόσβαση σε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς του κόσμου. Οι Brecht, Kafka, Goethe, αδελφοί Grimm, Schopenhauer, Nietsche, Marx, Kant, Markuse, Heidegger, Kepler, Einstein, Mozart, Beethoven και πλήθος άλλων συγγραφέων, φιλοσόφων, επιστημόνων και μουσουργών μιλούσαν και έγραφαν στα Γερμανικά.

  4. ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ

  Τα Γερμανικά αποτελούν μια ιδιαίτερα προσιτή γλώσσα για τον ελληνόφωνο μαθητή. Έχει τεκμηριωμένα αποδειχθεί ότι η γερμανική γλώσσα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την Ελληνική. Τα Γερμανικά εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά με τη γλώσσα μας τόσο στη δομή της γραμματικής και τη σύνταξη όσο και στον τρόπο σκέψης. Επιπλέον η γνώση Αγγλικών βοηθάει στην εκμάθηση των Γερμανικών καθώς η αγγλική γλώσσα ανήκει γλωσσολογικά στη Γερμανική Οικογένεια Γλωσσών (Germanic languages) ενώ τα Γερμανικά μπορούν να αποτελέσουν αφετηρία για την εκμάθηση άλλων γλωσσών π.χ. Ολλανδικά, Σουηδικά, Δανέζικα, Νορβηγικά, κ.α.

  5. ΕΡΓΑΣΙΑ

  Μετά το 2010 αυξήθηκε κατακόρυφα η αναζήτηση εργασίας στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία οι οποίες αποτελούν εγγύηση για αξιοπρεπή διαβίωση και εργασία.

  Η Γερμανική είναι πλέον η δεύτερη ξένη γλώσσα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠγ) το Νοέμβριο του 2010 το 22% των υποψηφίων επέλεξε να εξεταστεί στη Γερμανική Γλώσσα, ακολουθεί η Γαλλική Γλώσσα (12%) και έπονται η Ιταλική και η Ισπανική γλώσσα.

5 Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Γερμανικής γλώσσας

 1. Προέλευση

Η γερμανική γλώσσα ανήκει στην οικογένεια των δυτικών ευρωπαϊκών γλωσσών (όπου συμπεριλαμβάνει και τα αγγλικά). Γύρω στα 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο το κόσμο μιλούν τα γερμανικά ως μητρική.

 1. Δυσκολία εκμάθησης

Η γερμανική θεωρείται από πολλούς από τις πιο δύσκολες γλώσσες, όπως και η ελληνική άλλωστε! Έχοντας ως πλεονέκτημα τη γνώση της ελληνικής, μπορούμε να μάθουμε πολύ πιο εύκολα τη γερμανική σε σχέση με άλλους λαούς!
Η ”δυσκολία” της γερμανικής είναι συνήθως η γραμματική και το συντακτικό της! Αυτή τη δυσκολία μπορούμε να την ξεπεράσουμε, βλέποντας τις ομοιότητες της γερμανικής γλώσσας με την ελληνική και κυρίως με την αρχαία ελληνική!

 1. Γλωσσολογικά χαρακτηριστικά

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για την γερμανική γλώσσα είναι οι σύνθετες, με πολλά σύμφωνα και ιδιαίτερα μακρόσυρτες λέξεις, οι οποίες είναι συνήθως και οι πιο όμορφες ακουστικά, όταν τις προφέρουμε!

 1. Ομοιότητες με τα Ελληνικά

Τα γερμανικά έχουν ενσωματώσει πληθώρα ελληνικών λέξεων και κυρίως από τον επιστημονικό τομέα, όπως:
Politik, Mathematik, Musik, Theater, Therapie και αμέτρητες άλλες!

 1. Διαφορές με τα Ελληνικά

Τα Ουσιαστικά στα Γερμανικά γράφονται πάντα με Κεφαλαίο!

5 tips για να μάθεις Γερμανικά

1. Η γερμανική γλώσσα έχει πολλές ομοιότητες με την αγγλική! Έτσι αρχίζοντας να μαθαίνουμε γερμανικά διαπιστώνουμε πως πολλές λέξεις έχουν κοινή ρίζα και ετοιμολογία.

2. Το γεγονός πως κατέχουμε την ελληνική μας βοηθάει στο να μην δυσκολευόμαστε στη σύνταξη και στη δομή των προτάσεων της γερμανικής, διότι έχουν σχεδόν κοινή λογική με την νεοελληνική και ακόμη περισσότερο με την αρχαία ελληνική γλώσσα.

3. Μαθαίνοντας τους βασικούς κανόνες, μπορούμε εύκολα και άμεσα να διαβάζουμε γερμανικά κείμενα! Στα γερμανικά διαβάζουμε όλα τα γράμματα σε μια λέξη, σε αντίθεση με τα αγγλικά ή τα γαλλικά! Γι αυτό το λόγο άλλωστε είναι και πιο εύκολη η εκμάθηση της γερμανικής  σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες!

4. Τα Γερμανικά συνήθως έχουν λέξεις, οι οποίες είναι μακρόσυρτες ή αλλιώς ”σιδηρόδρομος”. Αυτές οι λέξεις δεν είναι δύσκολες! Με μια δεύτερη ματιά βλέπουμε πως είναι απλά μια σύνθετη λέξη, την οποία όταν χωρίσουμε τα συνθετικά της μπορούμε να αποδώσουμε το νόημα της!

5. Έχοντας μπει στη λογική της γερμανικής γλώσσας με βάση τα παραπάνω, το τελευταίο βήμα είναι η Μελέτη!

Πως θα μάθω Γερμανικά έξυπνα, γρήγορα, οικονομικά ;

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ Ν ΙΩΝΙΑ.
TA ΕΞΥΠΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΝΟ1 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ SMARTSCHOOLS ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Εξασφαλίζουμε την επιτυχία σου με 10 τρόπους

 1. Άμεση, αντικειμενική ηλεκτρονική κατάταξη στο ενδεδειγμένο επίπεδο γλωσσομάθειας σύμφωνα με το CEFR
 2. Oλιγομελή τμήματα (4-9 ατόμων) μαθησιακής και ηλικιακής ομοιογένειας
 3. Αντικειμενική αξιολόγηση και εξασφάλιση ομοιογένειας με μηνιαία ηλεκτρονικά Evaluation Tests άμεσης βαθμολόγησης.
 4. Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση γονέων και πρόσβαση στο ηλεκτρονικό gradebook των μαθητών.
 5. Δωρεάν μόνιμη ενισχυτική διδασκαλία.
 6. Υψηλό επίπεδο καθηγητών με συνεχή εκπαίδευση στα σύγχρονα εκπαιδευτικά μοντέλα της συνεργατικής βιωματικής μάθησης.
 7. Αξιολόγηση καθηγητών (evaluation testing, ερωτηματολόγια)
 8. Παροχή Syllabus με εγγυημένη διεκπεραίωση του χρονοδιαγράμματος
 9. Προηγμένος Ηλεκτρονικός εξοπλισμός που εξασφαλίζει διάδραση και βιωματικότητα.
 10. Γραπτή Εγγύηση αποτελεσμάτων.

Δες περισσότερα για τη μέθοδο SmartLearn που αφορά τα μαθήματα γερμανικών

Ποια πτυχία γερμανικών μπορώ να αποκτήσω;

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ Ν ΙΩΝΙΑ.
TA ΕΞΥΠΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΝΟ1 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ SMARTSCHOOLS ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕ  100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ GOETHE – ZERTIFIKAT, ΚΠγ

Τα διπλώματα Γερμανικών που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα, στη Γερμανία και διεθνώς, είναι των εξεταστικών φορέων GOETHE – ZERTIFIKAT Β1-C2, ΚΠγ

Η διαβάθμισή τους με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες:

 • (A1-Α2)  χειρισμός της γλώσσας σε βασικό-καθημερινό επίπεδο,
 • (B1-B2) αναφορά στις κοινωνικές συναναστροφές και αυξημένη ικανότητα έκφρασης
 • (C1-C2) ικανότητα γλωσσικού χειρισμού σε ακαδημαϊκό επίπεδο

Gallery SmartSchools

Επικοινωνία..

Φροντιστήρια Γερμανικών Ζωγράφου Ίλιον
Καματερό, Πετρούπολη, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση

 

Ζωγράφου: Παπάγου 19, 2107751457

Ίλιον: Φιλοκτήτου 77, 2102635305, 2102693633

Καματερό: Λ. Καματερού 146 & Φυλής, 210 2321476, 210 2388235

Πετρούπολη: Β. Ηπείρου 68, 2105059660

Ν. Ιωνία: Ελ. Βενιζέλου 131, 2102776187

 Μεταμόρφωση: Γ. Παπανδρέου 57, 2102818780 *(Νέο)

 

 

Περιοχές


 Περιοχές που καλύπτουν επίσης τα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής SmartSchools:

Περιστέρι, Άγιοι Ανάργυροι, Αχαρνές, Άνω Λιόσια, Φυλή, Χαλκηδόνα, Βύρωνας, Καισαριανή, Αιγάλεω, Παγκράτι, Ιλίσια, Χαλκηδόνα, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Πεύκη

 

Στείλε μας e-mail!

Το όνομά σας (Υποχρεωτικό)

Το e-mail σας (Υποχρεωτικό)

Το τηλέφωνο σας (Υποχρεωτικό)

Θέμα

Κείμενο

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

Συμφωνώ με την επεξεργασία των πληροφοριών μου όπως περιγράφεται και όπως εξηγείται περαιτέρω στην Πολιτική απορρήτου

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.

Ρυθμίσεις απορρήτου

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

 • _gi
 • _git
 • _gat

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες