RUSIAN

Μαθήματα Ρωσικών για ενήλικες και παιδιά

Η Ρωσική γλώσσα (ρωσικά: русский язык, λατινικά: russkiy yazyk, προφορά: [ˈruskʲɪj jɪˈzɨk]) είναι η πιο διαδεδομένη γεωγραφικά γλώσσα της Ευρασίας, η περισσότερο ομιλούμενη των Σλαβικών γλωσσών, και η μεγαλύτερη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη.

Ανήκει στην ανατολική ομάδα των σλαβικών γλωσσών, είναι η επίσημη γλώσσα της Ρωσίας και κατατάσσεται στη πέμπτη θέση στον κόσμο κατ’ αριθμό ομιλητών μετά την κινέζικη, την αγγλική, την Χίντι και την ισπανική.

Τα γραπτά ευρήματα της ανατολικής σλαβικής βεβαιώνονται από το 10ο αιώνα και έπειτα. Ενώ τα ρωσικά διατηρούν ένα μεγάλο μέρος της ανατολικής σλαβικής συνθετικής-κλιτικής δομής και μιας κοινής σλαβικής βάσης λέξεων, τα σύγχρονα ρωσικά διαθέτουν ένα μεγάλο απόθεμα του δανεισμένου διεθνούς λεξιλογίου στην πολιτική, την επιστήμη, και την τεχνολογία. Από το καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης ως υπερδύναμης, η ρωσική γλώσσα είχε τεράστια πολιτική σημασία στον 20ο αιώνα και αποτελεί μια εκ των έξι επισήμων και ενεργών γλωσσών στον ΟΗΕ.

Ήξερες ότι;

Οι ενεργειακές ανάγκες της Ελλάδας καλύπτονται από την Ρωσία 90% σε φυσικό αέριο, και 30% σε πετρέλαιο με τις εμπορικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας ανέρχονται στα 12 δισ. δολάρια το 2015 με διαρκή αυξητική τάση.

Το 2012 πάνω από 450.000 Ρώσοι τουρίστες επισκέφτηκαν την Ελλάδα και το 62,2% του Ρωσικού τουρισμού επιλέγει ως τουριστικό προορισμό την Ελλάδα.

ξένες γλώσσες

5 Λόγοι για να μάθεις Ρωσικά

1. Την Ρωσική γλώσσα μιλάνε 150 εκατομμύρια Ρώσοι, 150 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη και στην Ασία. Περίπου 500.000 εκατομμύρια άνθρωποι μιλάνε Ρωσικά σε όλο τον κόσμο.

2. Η γνώση Ρωσικών με το αδιαμφισβήτητο κύρος, δίνει το πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά, δεδομένου ότι η Ρωσία θα αποτελέσει στρατηγικό ρόλο στην περιοχή μας τις επόμενες δεκαετίες

3. Η ρώσικη γλώσσα είναι η μεγαλύτερη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη και μιλιέται περισσότερο απ’ όλες τις άλλες σλαβικές γλώσσες.

4. Οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας αυξάνονται διαρκώς, μιας και οι Ρώσοι επιχειρηματίες επεκτείνουν τις αγορές τους και στον ελληνικό χώρο

5. Πλήθος Ρώσων επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας, με αποτέλεσμα τα άτομα που γνωρίζουν τη ρωσική γλώσσα να μπορούν να βρουν πιο εύκολα δουλειά.

5 Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γλώσσας

 1. Προέλευση

Η ρωσική ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών και συγκεκριμένα στον ανατολικοσλαβικό της κλάδο μαζί με την ουκρανική και τη λευκορωσική.

 1. Δυσκολία εκμάθησης

Οι εξετάσεις για τα πτυχία του Ινστιτούτου Πούσκιν Αθηνών είναι πιο βατές για τους Έλληνες μαθητές και χρειάζονται λιγότερη προετοιμασία σε σχέση με τα πτυχία που παρέχει το Φιλολογικό Τμήμα του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας «M.V. Lomonosov». Ανάλογα, λοιπόν, με τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα ξεκινήσει να μάθει την εν λόγω γλώσσα και το επίπεδο, που θέλει να φτάσει, θα συναντήσει και την αντίστοιχη δυσκολία.

 1. Γλωσσολογικά χαρακτηριστικά

Μιας και η ρωσική ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών, όπως και η ελληνική, οι δύο αυτές γλώσσες θεωρούνται ‘συγγενείς’. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ρωσικής γλώσσας, που τη διαφοροποιούν από την ελληνική. Αυτά είναι τα εξής:

 • Οποιαδήποτε συλλαβή της λέξης μπορεί να τονίζεται – ελεύθερος τονισμός.
 • Το γένος του ουσιαστικού καθορίζει επίθετα, αντωνυμίες και ρήματα παρελθοντικού χρόνου στο γ’ πρόσωπο ενικού αριθμού.
 • Η κατάληξη του ονόματος καθορίζει και το γένος του, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
 • Έχει έξι πτώσεις (ονομαστική, γενική, δοτική, αιτιατική, οργανική, προθετική).
 • Τα ουσιαστικά χωρίζονται σε κλίσεις με γνώμονα την κατάληξη τους.
 • Ανυπαρξία οριστικού και αόριστου άρθρου.
 • Ύπαρξη σύντομης μορφής επιθέτων, η οποία επέχει πάντα θέση κατηγορουμένου.
 • Η υποτακτική χρησιμοποιείται μόνο την ετεροπροσωπία.
 • Έχει μόνο πέντε χρόνους.
 • Παράλειψη του ρήματος ‘είμαι’ στον Ενεστώτα.

 

 1. Πλήθος λέξεων…

Α1: 700 – 800 λεξιλογικές ενότητες

Α2: 1.200 – 1.300 λεξιλογικές ενότητες

Β1: 2.300 – 2500 λεξιλογικές ενότητες

Β2: 5000 – 10.000 λεξιλογικές ενότητες

C1: 10.000 – 12.000 λεξιλογικές ενότητες

C2: επίπεδο μητρικής γλώσσας

5 tips («μυστικά») για την εκμάθηση

1. Για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας απαιτείται αρκετή υπομονή, μιας και κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του και η κάθε εξαίρεση τις δικές της εξαιρέσεις.

2. Η πατριδογνωσία αποτελεί το ένα σκέλος των προφορικών εξετάσεων από το επίπεδο Β2 και άνω, με αποτέλεσμα όποιος μαθαίνει τη ρωσική γλώσσα να πρέπει να εντρυφήσει περισσότερο στη ρωσική κουλτούρα και πολιτισμό.

3. Η κατανόηση του ρωσικού λόγου μέσω ακουστικών κειμένων, βοηθά τους σπουδαστές, οι οποίοι καλούνται από το Β2 επίπεδο και άνω να κάνουν περίληψη ενός κειμένου, που έχουν ακούσει δύο φορές. Επίσης, η μουσική και η παρακολούθηση ταινιών χωρίς υπότιτλους συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση της ακουστικής κατανόησης του μαθητή.

4. Η επαφή με τη ρωσική κουλτούρα μέσω εκδηλώσεων, που υλοποιούνται ετησίως σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, π.χ. Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη κλπ. βοηθούν επίσης αρκετά.

5. Το παιχνίδι των ‘’καρτών’’ βοηθά τους σπουδαστές στην προετοιμασία των προφορικών εξετάσεων.

5 tips για τις εξετάσεις Ρωσικής Γλώσσας

1. Οι εξετάσεις του κάθε επιπέδου περιλαμβάνουν 5 δεξιότητες :

 • κατανόηση προφορικού
 • κατανόηση γραπτού λόγου
 • παραγωγή γραπτού λόγου
 • παραγωγή προφορικού λόγου
 • ασκήσεις λεξιλογίου και γραμματικής

Για να αποκτήσει ο υποψήφιος το πτυχίο πρέπει να επιτύχει και στις 5 ενότητες. Η βάση σε κάθε ενότητα είναι 65/100.

Αν ο εξεταζόμενος αποτύχει έστω και σε μία δεξιότητα, αποτυγχάνει συνολικά, αλλά έχει το δικαίωμα την επόμενη χρονιά να επαναλάβει τη μία δεξιότητα. Η σχετική βεβαίωση ισχύει για 2 χρόνια ώστε να μπορέσει να επαναλάβει την εξέταση.

2. Κατά τη διάρκεια των προφορικών εξετάσεων ο εξεταζόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έναν από τους κλειστούς φακέλους, που υπάρχουν στην έδρα και να απαντήσει εγγράφως στις ερωτήσεις. Αφού λοιπόν, έχει κρατήσει όσες σημειώσεις θεωρεί χρήσιμες, μπορεί να πάει να εξεταστεί.

3. Επιτρέπεται η χρήση λεξικών σε κάποια επίπεδα.

4. Δεν πρέπει να αγχωνόμαστε ποτέ αν δεν ξέρουμε την απάντηση σε ένα θέμα. Προχωράμε στο επόμενο και αφού ολοκληρώσουμε τις απαντήσεις μας, επιστρέφουμε σε αυτό που δεν θυμόμασταν.

5. Θα πρέπει πάντα να είμαστε χαμογελαστοί και ευγενικοί κατά τη διάρκεια των προφορικών εξετάσεων, ακόμα και αν δεν καταλάβουμε μία ερώτηση.

Επίπεδα διπλωμάτων

Οι διαθέσιμες εξετάσεις αφορούν τα πτυχία του Ινστιτούτου Πούσκιν Αθηνών (είναι πιο βατές για τους Έλληνες μαθητές και χρειάζονται λιγότερη προετοιμασία) και τα πτυχία που παρέχει το Φιλολογικό Τμήμα του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας «M.V. Lomonosov».

Ανάλογα με το που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε  (εντός ή εκτός Ελλάδας) θα πρέπει να δώσετε και το αντίστοιχο πτυχίο. Αν και οι δύο φορείς είναι αναγνωρισμένοι από το ΑΣΕΠ, τα πτυχία του Ινστιτούτου Πούσκιν Αθηνών δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό.

Από την άλλη μεριά, τα πτυχία του Φιλολογικού Τμήματος του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας «M.V. Lomonosov» είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς
Lomonosov Moscow State University
Ινστιτούτο Πούσκιν
A1
ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ (ТЭУ)
«Α1» СВИДЕТЕЛЬСТВО «Русский язык – Уровень А1 – Выживание»
A2
ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ТБУ)
«Α2» СВИДЕТЕЛЬСТВО «Русский язык – Уровень А1 – Выживание»
B1
1° ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ1)
(B1)PYCCKИЙ ЯЗЬІК – ДИПЛОМ «ПУШКИН»
B2
2° ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ2)
(B2)PYCCKИЙ ЯЗЬІК – ДИПЛОМ «ПУШКИН»
C1
3° ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ3)
(C1)PYCCKИЙ ЯЗЬІК – ДИПЛОМ «ПУШКИН»
C2
4° ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ4)
(C2)PYCCKИЙ ЯЗЬІК – ДИПЛОМ «ПУШКИН»

Για την απόκτηση πτυχίου Bachelor των ρώσικων ΑΕΙ στη φιλολογία είναι απαραίτητο το πτυχίο ТРКИ 3, ενώ με το δίπλωμα ТРКИ 4 ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει master στη ρωσική φιλολογία και να διδάξει τη ρώσικη γλώσσα.

Με την απόκτηση του ТРКИ 1 ο σπουδαστής μπορεί να συμμετέχει στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ της Ρωσίας, ενώ ο κάτοχος του πτυχίου ТРКИ 2 μπορεί να αποκτήσει πτυχία Bachelor και Master ρωσικών ΑΕΙ, εκτός των φιλολογικών σχολών.

Α1 (Πανεπιστήμιο Μόσχας, Ινστιτούτο Πούσκιν)

ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ (ТЭУ)
Σε αυτό το επίπεδο ο σπουδαστής αποκτά αρχικές γνώσεις της ρωσικής γλώσσας οι οποίες του είναι απαραίτητες για να κατανοήσει και να συμμετέχει αρχικά στις απλές καθημερινές γλωσσικές επαφές του που αφορούν κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα. Το πρόγραμμα αυτό διαρκεί 100-120 διδακτικές ώρες. Το λεξιλόγιο αποτελείται από 600-700 λέξεις.

Α2 (Πανεπιστήμιο Μόσχας, Ινστιτούτο Πούσκιν)

ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ТБУ)
Ο σπουδαστής αποκτά της βασικές γνώσεις της ρωσικής γλώσσας οι οποίες καλύπτουν τις βασικές του επικοινωνιακές ανάγκες και του δίνουν την δυνατότητα να συμμετέχει με ευκολία στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα. Αυτό το πρόγραμμα διαρκεί 120-140 διδακτικές ώρες. Το λεξιλόγιο αποτελείται από 1200 λέξεις.

Β1 (Πανεπιστήμιο Μόσχας, Ινστιτούτο Πούσκιν)

1° ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ1)
Τελειώνοντας τον κύκλο μαθημάτων του 1ου επιπέδου ο σπουδαστής έχει αποκτήσει ισάξιες γνώσεις της Ρωσικής γλώσσας με έναν απόφοιτο του κρατικού λυκείου της Ρωσίας (ευκολία κατανόησης κειμένων λογοτεχνικού, πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού περιεχομένου, ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων, γνωριμία με τους ιδιωματισμούς της γλώσσας).
Στο 1° επίπεδο ο σπουδαστής αποκτά τις απαραίτητες γνώσεις της Ρωσικής γλώσσας έτσι ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις εισαγωγικές ξετάσεις των ΑΕΙ της Ρωσίας.
Αυτό το πρόγραμμα διαρκεί 180-200 διδακτικές ώρες. Το λεξιλόγιο αποτελείται από 2300 λέξεις.

Β2 (Πανεπιστήμιο Μόσχας, Ινστιτούτο Πούσκιν)

2° ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ2)
Ο σπουδαστής του 2ου επιπέδου βελτιώνει τις γνώσεις της ρωσικής γλώσσας έτσι ώστε μπορεί συμμετέχει άνετα σε όλα τα θέματα τις καθημερινής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής.
Το πτυχίο 2ου επιπέδου είναι απαραίτητο για την απόκτηση των πτυχίων Bachelor και Master ρωσικών ΑΕΙ, εκτός των φιλολογικών σχολών.
Αυτό το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 320-360 διδακτικές ώρες. Το λεξιλόγιο αποτελείται από 4000 λέξεις.

C1 (Πανεπιστήμιο Μόσχας, Ινστιτούτο Πούσκιν)

3° ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ3)
Ο σπουδαστής του 3ου επιπέδου μπορεί να επικοινωνεί με ευκολία σε όλα τα θέματα καθημερινής, πολιτιστικής, κοινωνικής καθώς και επαγγελματικής επικαιρότητας.
Το πτυχίο του 3ου επιπέδου είναι απαραίτητο για την απόκτηση του πτυχίου Bachelorτων ρωσικών ΑΕΙ στη φιλολογία.
Αυτό το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 380-450 διδακτικές ώρες.

C2 (Πανεπιστήμιο Μόσχας, Ινστιτούτο Πούσκιν)

4° ΕΠΙΠΕΔΟ (ТРКИ4)
Έχοντας παρακολουθήσει το συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων, το επίπεδο γλωσσομάθειας του σπουδαστή παρομοιάζει με αυτό του φυσικού ομιλητή.
Το πτυχίο του 4ου επιπέδου είναι απαραίτητο για την απόκτηση του πτυχίου Masterτων ρωσικών ΑΕΙ στη φιλολογία.
Ο κάτοχος του πτυχίου ТРКИ4 έχει δικαίωμα να διδάσκει την ρωσική γλώσσα και να εκπονεί επιστημονική έρευνα στον τομέα της ρωσικής φιλολογίας.
Αυτό το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 380–400 διδακτικές ώρες.
πιστοποιηση υπολογιστων

Τα μαθήματα διεξάγονται με σκοπό την κατάκτηση συγκεκριμένων ακαδημαϊκών στόχων που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα επίπεδα – πτυχία γλωσσομάθειας

Ολοκληρώνονται χρονικά σε 8μηνες ακαδημαϊκές περιόδους και διεκπεραιώνονται εγγυημένα σε ορισμένο σύνολο διδακτικών ωρών.

Συγκεκριμένα:

Επίπεδο Α1-Α2-Β1 –> 120-150 ώρες

Επίπεδο Β2 –> +120 ώρες

Επίπεδο C1 –> +120 ώρες

Επίπεδο C2 –> +120 ώρες

Μέθοδος SmartLearning. Tι σημαίνει;

Η μάθηση γίνεται Παιχνίδι!! Τα τεστ γίνονται με τη μορφή παιχνιδιού

Καινοτομίες:

Ενσωματώνουμε τα πιο εξελιγμένα συνεργατικά εργαλεία Web 2.0, που συνιστούν το σχολείο του μέλλοντος

Γονείς:  Φανταστείτε να μπορείτε διαδικτυακά κάθε μέρα να:

ενημερώνεστε για το τι διδάσκεται το παιδί σας

γνωρίζετε τι θα μάθει στις επόμενες ημέρες

βλέπετε τις επιδόσεις του με πρόσβαση στο ηλεκτρονικό πορτοφόλιό του

Σπουδαστές:   Φανταστείτε να μπορείτε να:

Διεκπεραιώνετε ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά τεστ (κατασκευασμένα από τους καθηγητές σας) με άμεση βαθμολόγηση και έμμεση καθοδήγηση στη σωστή απάντηση με βαθμολογικό κίνητρο

Ακολουθείτε την ύλη της τάξης και όταν απουσιάζετε από την τάξη

Δημιουργείτε ηλεκτρονικά λεξικά, ιστοσελίδες, blogs, υποτιτλισμούς σε ταινίες, διαλόγους σε cartoon animations

Eκπαιδευτικοί:

Εκπαιδευμένοι σε Σύστημα του Πανεπιστημίου Ανθρωπιστικών Επιστημών Υπολογιστικής και Μέσων της Βικτώρια Καναδά (Humanities Computing and Media Centre at the University of Victoria, Canada)

Οι καινοτομίες που εισάγουμε αφορούν κουλτούρα εξελικτικής μάθησης προηγμένων εκπαιδευτικών συστημάτων, ενσωματώνοντας τα πιο εξελιγμένα συνεργατικά εργαλεία MOODLE. (glossaries, games, wikis, quiz με άμεση βαθμολόγηση, Hints και Feedback από τους καθηγητές μας για αυτοδιόρθωση)

Η σύγχρονη ακαδημαϊκή κοινότητα:

αναζητά «κατασκευαστικά«μοντέλα μάθησης, απορρίπτοντας τα παρωχημένα συμπεριφοριστικά μοντέλα που βασίζονται στην αλλαγή της γνωστικής συμπεριφοράς μέσω της στείρας αποστήθισης και επανάληψης.

αναμορφώνει τη διδακτέα ύλη δίνοντας έμφαση στη βιωματική επικοινωνιακή παιγνιώδη προσέγγιση των γνωστικών αντικειμένων (εφημερίδες, βιβλία, blogs, internet, κοινωνικά δίκτυα, ταινίες, μουσική, τα νέα στην Αγγλική γλώσσα, κ.α.) για να γίνεται άμεση και πραγματική εφαρμογή της γλώσσας καθημερινότητας

 

 • Στόχος είναι η ενσωμάτωση στοιχείων που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της πολλαπλής νοημοσύνης (π.χ.,debates, talk shows, presentations για την ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων και ολιστική προσέγγιση της γλώσσας.

 

 • Το λεξιλόγιο εμπεδώνεται όχι με τη στείρα αποστήθιση ατελείωτων λιστών όπως στο παρελθόν, που οδηγεί στη μηχανιστική αντίληψη της γλώσσας. Αντίθετα το προσεγγίζουμε μέσω κειμένων έτσι ώστε η ερμηνεία των άγνωστων λέξεων να συνδεθεί νοηματικά με ολόκληρες φράσεις και οπτικά με διαδραστικούς πίνακες

 

 • Τα γραμματικά φαινόμενα διεκπεραιώνονται αβίαστα μέσα από τα Vocabulary Topics του Course Book και όχι αποσπασματικά σαν ξεχωριστό part με απλή παράθεση γραμματικών κανόνων που πρακτικά δεν αναπαράγονταν ποτέ σωστά δομικά στη αναπαραγωγή γραπτού είτε προφορικού λόγου

 

 • Στόχος είναι η κατάκτηση του “feeling” της γλώσσας χωρίς τη μητρική γλώσσα να λειτουργεί ως γλώσσα διαμεσολάβησης, για αυτό δεν μεταφράζουμε ποτέ στη μητρική γλώσσα.

Εξασφαλίζουμε την επιτυχία σου με 10 τρόπους

1. Άμεση, αντικειμενική ηλεκτρονική κατάταξη στο ενδεδειγμένο επίπεδο γλωσσομάθειας σύμφωνα με το CEFR

2. Oλιγομελή τμήματα (3-9 ατόμων) μαθησιακής και ηλικιακής ομοιογένειας

3. Αντικειμενική αξιολόγηση και εξασφάλιση ομοιογένειας με μηνιαία ηλεκτρονικά Evaluation Tests άμεσης βαθμολόγησης.

4. Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση γονέων και πρόσβαση στο ηλεκτρονικό πορτοφόλιο προόδου των μαθητών.

5. Δωρεάν μόνιμη ενισχυτική διαδασκαλία.

6. Υψηλό επίπεδο καθηγητών με συνεχή εκπαίδευση στα σύγχρονα εκπαιδευτικά μοντέλα της συνεργατικής βιωματικής μάθησης.

7. Αξιολόγηση καθηγητών (evaluation testing, ερωτηματολόγια)

8. Παροχή Syllabus με εγγυημένη διεκπεραίωση του χρονοδιαγράμματος

9. Προηγμένος Ηλεκτρονικός εξοπλισμός που εξασφαλίζει διάδραση και βιωματικότητα.

10. Γραπτή Εγγύηση αποτελεσμάτων.

χαμηλές τιμές

Προνόμια – Τιμές


Τιμές: από 80 €/μήνα

Είσαι φοιτητής; Παρακολουθείς μαθήματα με φίλους σου;

Ενημερώσου για το πρόγραμμα προνομίων που ισχύει και κέρδισε έκπτωση στα δίδακτρά σου!

Επικοινώνησε μαζί μας Τώρα!

τηλέφωνο

Το όνομά σας (Υποχρεωτικό)

Το e-mail σας (Υποχρεωτικό)

Το τηλέφωνο σας (Υποχρεωτικό)

Θέμα

Κείμενο

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Ζωγράφου, Παπάγου 19,  2107751457

Ίλιον, Φιλοκτήτου 77, 2102635305

Καματερό, Αγ Γεωργίου 4, 2102321476

Πετρούπολη, Β. Ηπείρου 68, 2105059660

Γιατί
smartschool_cropped-1024x521-460x234

Think Smart..

Προνόμια SmartStudent!!


Smart Learning

(Μοντέλο Μάθησης)

Μάθε πως είναι η εκπαίδευση του μέλλοντος….. σήμερα


Εγγυόμαστε την επιτυχία σου!!

EPITYXIAΣτα SmartSchools έχουμε τον τρόπο να σε οδηγήσουμε στο στόχο σου..


Φιλικά δίδακτρα

Στα SmartSchool μαθαίνεις γρήγορα – αποτελεσματικά – οικονομικά!!!


Είσαι Φοιτητής?

Ειδικά προγράμματα για σένα

 

Ξέρουμε τις ανάγκες σου,
βρίσκουμε λύσεις..

κάλυψη απουσιών, ειδική μέριμνα στις εξεταστικές περιόδους


top
Think Smart... Learn Smart!